Gott nytt år!!

Nu har det gått ett helt år med hemsidan och jag tycker att den fortfarande känns bra. För mig är det jättebekvämt att ladda upp nya bilder och skriva nya inlägg, förhoppningsvis har detta lett till att jag har uppdaterat sidan oftare och att den känns lite mer levande.

För att sammanfatta året så kan jag skriva att enligt min egna statistik så har sidan haft 3163 besökare och då ganska jämnt fördelat över alla månader. Enligt mitt webbhotels statistik så har jag haft ca 25 000 besökare, innan Augusti hade jag ca 4000 besökare/månad enligt webbhotellet men från och med September så har jag bara haft ca 500 besökare/månad. Den senare siffra 500 besökare /månad låter klart rimiligare, antagligen så har de gjort om sitt statistik verktyg så att den inte tar med alla robotar som surfar runt på nätet.

Angående hur fotandet har gått under året så har det gått bra tycker jag. Kanske att jag inte lyckades fota riktigt så mycket som jag hade hoppats under sommaren, men så är det alltid för mig. Scoutlägrena tar mer tid än man kan tro. Dessutom så hade jag gärna fotat mer djur än jag har lyckats med, Vilda djur albumet känns fortfarande ganska tomt även om det har trillat in bild på både hare och räv. Båda de arterna har jag länge velat fota och jag hoppas på att 2009 bjuder på fler bildchanser på de arterna!

Om det är någon som har orkat läsa så här långt så vill jag även säga att jag har fixat en sak med sidan, tydligen så kapades långa inlägg på nyhetssidan. Jag hade satt en spärr på 1000 tecken och det räcker tyligen inte längre! :-) Men det är fixat nu, så nu kan jag skriva långa inlägg!! (Tack Tina för att de såg och berättade det för mig)

Nu vill jag bara önska alla läsare ett riktigt Gott nytt år!!

Tommy

Skrivet 2008-12-31 | Läst 722 ggr. | Kategori: Hemsidan

Kommentarer

Skriv kommentar Show/hide form