Skogsteatern

Idag var jag ute fyllde på mat till fåglarna igen. Som vanligt var det tomt när jag kom ut, det är nästan så att jag får lite dåligt samvete över att det alltid hinner bli tomt men jag hinner inte ut oftare. Skulle egentligen ha åkt ut igår men då kom det en massa saker emellan hela tiden så det blev inte av. Har funderat på att göra en större fågelautomat, men problemet då blir att få med sig all fågelfrö ut till matningen. Nu får det precis plats i ryggan när jag har kameran med mig.

Såg en trevlig fågel på vägen till matningen, skrämde nämligen upp 4 st steglitsar som satt och åt längs banvallen till roslagsbanan. De vore trevligt om de kom till matning istället, vore riktigt kul att få en steglits på bild.

Angående rubriken på inlägget så har jag länge funderat på att ge matningen ett namn. Det är ju så tråkigt att hela tiden säga matningen. Dessutom så blev jag lite inspirerad av Johannes Glänmann som döpte sin fågelmatning. Jag har många tänkt att det känns som att man sitter och tittar på en såpa med olika intriger och skådisar som kommer och går. Men det är ju inte inspelat utan live, alltså måste det vara teater. Och eftersom det är i skogen så blev det Skogsteatern.

Ska försöka ta mig ut och fota snart också, men plugget börjar snart och jag har en del jag måste fixa innan dess. Men någon tur ska jag hinna med tycker jag.

God fortsättning! Tommy

Skrivet 2009-01-13 | Läst 748 ggr. | Kategori: Projekt

Kommentarer

Skriv kommentar Show/hide form