Skogsteatern

Två inlägg samma dag, vad är det här! Inte likt mig åtminstone. Som jag skrev i inlägget innan så skulle jag ut och fota idag eftersom att det var så himla fint väder. Och för en gångs skull så fungerade allting och jag kom iväg som planerat. Satt vid matningen/teatern i ca 2 timmar och fotade. Det var inte jättemycket fåglar där, men det är väl förståligt eftersom det har varit tomt på mat så länge.

Men jag såg åtminstone de vanliga gästerna: Blåmes, Talgoxe, Nötväcka, Tofsmes och Svartmes. Den enda som saknades var den Större hackspetten, men som ersättning så fick jag istället se en ny besökare. Eller egentligen inte ny för jag har sett den en gång tidigare, men då hade jag inte kameran med mig. Men idag var den där igen, Träd kryparen. Dessutom så visade den upp sig och poserade lite lagom så att jag fick en bild på den. Den finns nu på gallerisidan under fågelmatnings albumet.

Passade även på att ta en tur i skogen och hittade massor av rådjursspår så jag ska nog försöka ta mig tillbaka någon tidig morgon och se om jag kan få rådjuren på bild också!

Ha det bra! //Tommy

Skrivet 2009-02-09 | Läst 829 ggr. | Kategori: Projekt

Kommentarer

Skriv kommentar Show/hide form